Descopera Casa New Concept



Poti accesa site-ul Casa New Concept ca sa descoperi o colectie grozava de lenjerii de pat de toate tipurile care se pot adapta la toate dormitoarele, de la cele pentru copii, la cele pentru adolescenti sau parinti. In plus, si dimensiunile sunt foarte variate, fiind imposibil ca un client sa nu isi gaseasca produsul de care are nevoie. 



Fiind un magazin online, la Casa New Concept este foarte simplu sa se plaseze o comanda pentru ca pot fi de ajuns chiar si 10 minute, fara a mai fi nevoie de cateva ore petrecute prin magazinele obisnuite aglomerate.

Diversitate

Pentru ca gama este diversificata, nu lipsesc lenjeriile de pat cele mai cautate, adica din bumbac 100%, cele satinate, din catifea, din colectia Hobby, pufoase, Cocolino sau cele de lux. De asemenea, fiecare dintre acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, fapt care este usor de observat datorita aspectului grozav, dar si pentru ca sunt usor de intretinut. Orice regula importanta este specificata pe ambalaj, precum evitarea substantelor de innalbire pentru protejarea fibrelor care trebuie sa fie cat mai flexibile sau spalarea la masina la o temperatura mai mare de 40 de grade. Pe aceasta cale se prelungeste considerabil durata de viata, lenjeriile fiind grozave chiar si cativa ani.

Mai usor online

Daca dai click aici, pe langa faptul ca economisesti timp, te bucuri si de preturi atractive, dar si de oferte si promotii foarte avantajoase. Un bun exemplu este oferta 1+1 gratis la care se plateste o singura lenjerie, dar se primesc doua, aceasta din urma putand fi pastrata pentru un alt dormitor sau oferita cadou unei persoane dragi. Nu trebuie omis nici faptul ca se acorda livrare gratuita prin curier pe intreg teritoriul tarii la fiecare comanda in valoare de minim 399 de lei, iar in cazul in care produsele nu se ridica la nivelul asteptarilor, acestea pot fi returnate foarte simplu.