Iahtul – prima sau a doua casa?

Avand in vedere ca un iaht poate deveni usor o a doua casa pentru unii, e de dorit ca acestia sa poata beneficia de confortul si utilitatile din propria casa. Este foarte plauzibil ca un posesor de iaht sa isi poata permite sa isi echipeze ambarcatiunea cu cele mai bune facilitati.


Daca ne gandim la cei care inchiriaza pur si simplu ambarcatiuni, acestia au libertatea de a alege iahtul cu dotarile cele mai bune pentru ei.

Iahturile din ziua de azi sunt echipate cu cele mai sofisticate echipamente electronice: nu numai televizoare!

Vorbim deja de playere DVD sau Blu-Ray, console pentru jocuri, televiziune prin satelit si acces la internet. Practic in interiorul iahtului gasesti cele mai bune mijloace de divertisment disponibile si intr-o casa pe uscat. Aceste echipamente electronice sunt utile in cazul vacantelor in familie, copiii avand la dispozitie elemente care sa le aduca aminte de casa.

De asemenea, adultii pot gasi in acestea un mijloc de a tine legatura cu casa, fiind la curent cu cele mai noi stiri. Bucatariile de pe iahturi sunt absolut impresionante, unele chiar comparabile din punct de vedere al dotarilor cu cele din restaurantele de lux, desi la o scara mai mica, desigur.

Majoritatea proprietarilor de iaht doresc cele mai bune echipamente pentru navele lor, bucataria nefiind deloc pe ultimul loc. In ceea ce priveste gatitul, desi bucatariile pot fi utilizate de aproape oricine, de cele mai multe ori se recomanda angajarea unui chef, care cu siguranta va utiliza la maxim o astfel de bucatarie.