Saci de vidat haine parfumati - avantaje si utilizari

In ultimii ani, o modalitate foarte speciala de a stoca hainele la domiciliu a devenit o moda. Este vorba despre ambalarea in vid prin saci specifici pentru acest lucru. Acestia se numesc "saci de vidat" si sunt saci practici care au un sistem care va permite sa extrageti aerul din interior cu orice aspirator din acasa, astfel incat, ceea ce puneti in interiorul lor sa ocupe spatiul minim.

De asemenea, exista si alte tipuri de saci vidati, cum ar fi saci de vidat haine parfumati sau saci care includ o pompa pentru a aspira aerul manual. Poate ca este putin mai inconfortabil, dar este o metoda la fel de eficienta.


Acesti saci pot fi usor de gasit in magazinele din oras, precum si in diferite magazine de pe Internet.
Datorita acestor saci de vidat haine parfumati puteti economisi pana la 75% din spatiu, precum si proteja continutul de murdarie, mirosuri, umiditate, insecte si alti factori externi. Ei au, de asemenea, dimensiuni diferite, care faciliteaza depozitarea diferitelor tipuri de imbracaminte care pot fi folosite in timpul iernii cum ar fi paltoane, pulovere, jachete, esarfe, palarii, manusi ... Si nu pot fi folositi numai pentru acest lucru, exista, de asemenea, saci speciali pentru paturi sau pilote. Sau chiar si pentru perne.

Utilizari saci de vidat parfumati

Utilizari diverse: sunt o solutie ideala pentru a stoca haine din alte sezoane; In plus, puteti sa pastrati asternuturi, paturi, covoare, lenjerii de pat, perne .... Acestia sunt ideali pentru a stoca haine, jachete groase de iarna, chiar si pulovere, astfel incat sa le aveti accesibile in dulapuri, dar fara a ocupa mult volum.

Dar acesti saci de vidat haine parfumati nu sunt utili doar pentru stocarea hainelor de sezon pe care nu le vom folosi in lunile de lucru. Ei pot fi, de asemenea, foarte importanti atunci cand calatoriti, deoarece acestia creaza mai mult spatiu in valiza. Acest lucru inseamna ca exista mai putine dureri de cap atunci cand trebuie sa impachetam tot ce este necesar si indispensabil cand calatorim.

Functionarea acestor saci vidati parfumati este foarte simpla, in special cea a sacilor vidati cu aspirator. Asa cum am spus mai inainte, acestia au un sistem de duze si supape, compatibil cu toate tipurile de aspiratoare. Cand introduceti duza aspiratorului in interior, este important sa tineti bine capatul, astfel incat aerul sa nu intre din nou in sac. Ei au, de asemenea, un fermoar foarte stabil, care garanteaza o ambalare sigura. De acum, spatial liber nu va mai fi o problema.

Ce avantaje au sacii vidati

Exista o multime de beneficii pentru depozitarea imbracamintei in vid. Pentru inceput, dupa ce sunt sigilate, sunt protejate de umezeala si insecte molii, etc. Ca un bonus suplimentar, hainele si obiectele de uz casnic vor ocupa mult mai putin spatiu in casa dvs. Puteti cumpara saci de vidat pe site-ul sacidevidat.ro


Solutia perfecta pentru a stoca si a va proteja hainele sezoniere sunt acesti saci de vidat haine parfumati cu care veti economisi pana la 70% din spatiu. Sunt saci din plastic parfumati de diferite marimi care pastreaza hainele in stare perfecta.

Stocati hainele pe care nu le folositi si ocupati dulapul cu noile achizitii sezoniere. De asemena, ii puteti folosi si pentru calatoriile dvs.: in valiza veti putea stoca de doua ori mai multe haine.

Este usor sa impachetati hainele pentru sezonul de iarna, gecile si lenjeria de pat grea atunci cand primavara vine, pana cand vor fi necesare din nou la sfarsitul verii. Veti fi surprinsi de cat de mult mai organizate vor fi dulapurile din locuinta dvs. daca faceti acest lucru in fiecare an. Acestea vor fi protejate de mucegaiuri, insecte, praf, umezeala, mirosuri neplacute, etc.

Un alt beneficiu excelent este cand mergeti intr-o calatorie sau cand va mutati. Prin impachetarea hainelor si a lenjeriei in saci de vidat haine parfumati, este mai usor sa obtineti toate lucrurile ambalate in mai putine bagaje, astfel incat sa fie nevoie de mai putin spatiu in masina sau in avion.

Daca mergeti la camping, depozitarea hainelor in vid inseamna ca puteti avea intotdeauna un set de haine uscate, disponibile daca aveti nevoie de ele in caz de urgenta.

Prin urmare, daca doriti sa economisiti spatiu, atat acasa cat si in valiza, nu ezitati: saci de vidat haine parfumati!