Intrarea in casa in Feng Shui

Unui aspect modest al casei i se poate da un look elegant printr-o deosebita atentie asupra detaliilor.

O alee pavata din caramida rosiatica, in aceeasi tonalitate cu gardul foarte jos, sculpturile de la intrare, precum si gradina foarte atent plantata, creeaza o imagine rafinata si eleganta oricarei case.
Lasati casa sa aleaga stilul

Amenajati intrarea casei in functie de stilul casei si locatia in care se afla. Daca este o casa de lemn aflata in zona linistita a unui sat, atunci nu ezitati sa construiti gardul de inaltime medie din piatra de rau, cu poarta de intrare din lemn si plantati la intrare tufe inalte de trandafiri. Daca preferati fierul, atunci folositi grilajele din fier forjat pentru gard si poarta de intrare, dar retineti ca acesta este foarte bine pus in valoare de o gradina plina de verdeata si flori, de diverse inaltimi.

Accentueaza

Daca aveti o casa al carei aspect este elegant si simplist, decorul intrarii trebuie sa fie cat mai aerisit si simplu. Construiti o alee in trepte, marcati-o cu un pavaj mai inchis la culoare decat interiorul, si folositi gazonul si plantele decorative cu inaltimi mici ce dau continuitate spatiului.

Feng Shui

De cele mai multe ori spatiul din fata casei este mic ca intindere. De aceea trebuie sa planificati atent amenajarea acestuia astfel incat sa puneti in valoare intrarea in casa si sa creati un peisaj natural plin de caldura.

Conform artei feng shui, intrarea in casa este poarta de patrundere a energiilor pozitive in casa. De aceea ea trebuie sa fie cat mai primitoare, calda si, de preferat, scaldata in lumina soarelui. Pentru un bun feng shui va recomandam sa plasati in fata casei si o mica fantana arteziana, ce aduce spor si bogatie pentru intreaga familie.