Salteaua cu spuma de memorie este o saltea calduroasa

Nu trebuie sa fie iarna sau toamna, zilele reci ne pot surprinde in orice perioada din an. Insa, cert este ca in perioada specifica frigului, sa ai o saltea ce iti asigura caldura este un prilej de bucurie, in mod special acum cand cu totii ne confruntam cu o criza energetica. Stiai care sunt cele mai bune saltele de pe piata atunci cand discutam despre confort si caldura? Cele cu spuma de memorie, ideale din mai multe puncte de vedere. Cei mai multi oameni cauta sa achizitionese aceste modele desavarsite, fiind intr-adevar extrem de utile. Sa poti dormi cele 8-9 ore intr-un pat confortabil si moale este un motiv de bucurie si stim cat de important este sa avem parte de odihna deplina pe timpul intregii nopti. Totusi, de ce este salteaua cu spuma de memorie atat de apreciata de catre clienti?


 Cele mai bune avantaje ale unor saltele cu spuma de memorie

In momentul in care te decizi sa cumperi o saltea trebuie sa ai in vedere cateva aspecte esentiale. Ce poti face ca totul sa fie mai usor si sigur este sa iti raspunzi la urmatoarele intrebari:

1.         Cat de veche este salteaua mea? Are mai mult de opt ani de cand o folosesc? Daca da, cu siguranta este timpul sa o schimb cu una noua.

2.         Cat de mult sunt dispus/a sa investesc in achizitionarea unei saltele pat noi? Fiind un produs de lunga durata si necesar somnului, indicat ar fi sa optez pentru o varianta mai scumpa. Calitatea nu se gaseste la orice pret.

3.         Ce fel de saltea imi doresc? Vreau confort si o sursa de caldura in timpul noptii. Ei bine, sigur cea cu spuma de memorie este alegerea cea buna.

Sunt cele prezentate conform ideilor si gandurilor tale? Daca da, continua sa citesti cele ce urmeaza.

De ce sa alegi acest model de saltea?

Poti spune ca toate saltelele sunt la fel, dar afla ca lucrurile nu sunt chiar astfel. Fiecare model are un punct ce il defineste. Totul sta in ceea ce iti doresti tu si ce vrei de la o saltea. Confort, stabilitate, un mai bun mediu pentru spate, nu mai vrei dureri, vrei sa fie moale sau tare...? Ei bine, saltelele sunt diverse si prezinta caracteristici diferite. Totusi, ce o reprezinta pe cea cu spuma de memorie?

Iata ce spun cei de la magazinul online www.drimus.ro.

1.         Una dintre cele mai moi saltele de pe piata!

2.         Este realizata din numeroase straturi de material, rolul lor fiind de a prelua forma corpului. Acest lucru este extrem de benefic, pentru ca daca ai un partener si dormiti separat, salteaua se va mula dupa forma fiecaruia. Nu va veti trezi unul pe altul sau in diverse pozitii ciudate si incomode.

3.         Punctele de presiune sunt reduse. Ce inseamna asta? Daca suferi de diferite probleme de spate, ai dureri noapte de noapte, dat fiind ca salteaua se muleaza dupa corp si presiunea nu mai exista, spatele nu se va mai confrunta cu pozitii dureroase. Este eliminata acea tensiune din corp.

4.         Muschii se relaxeaza, stresul este indepartat, tot corpul se odihneste datorita texturii (foarte moale).

5.         Este o sursa de caldura pentru corp. Compozitia ei reuseste sa mentina o temperatura optima. Daca esti o persoana friguroasa, mereu in cautare de caldura, aceste saltele sunt cele mai bune. Si cum criza energetica este destul de grava in momentul actual, cine ar spune nu la o saltea calduroasa, confortabila si moale? Cu siguranta TU nu!

Este important cum dorm? Sigur ca da!

Cand alegi o saltea trebuie sa te gandesti si la felul in care dormi. Daca preferi somnul pe spate, ai nevoie de o saltea mai moale precum cea cu spuma de memorie. Dormi pe burta? Ideala este una rigida ce sa iti mentina spatele drept si sa nu iti permita sa te adancesti prea mult in ea.

Black Friday si oferte la cele mai bune saltele

Daca te-ai hotarat si doresti  saltele, ce spui de urmatoarele modele?

  • Saltea premium onix
  • Saltea superlux
  • Top saltea spuma memory

Poti profita de primul Black Friday si sa achizitionezi modelul ideal pentru tine. Insa, nu uita, o saltea cu spuma de memorie poate sa se ridice la nivelul asteptarilor tale.