Cum va protejati de bacterii?

Odatã cu venirea sezonului rece, atât dumneavoastrã cât si copiii dumneavoastrã sunt mult mai predispusi la îmbolnãvire datoritã gradului ridicat de bacterii, care datoritã conditiilor se înmultesc mult mai repede iar timpul se transmisie este mult mai mic fatã de alte sezoane.

Încercati pe cât posibil sã aveti mare grijã în aceastã perioadã de locuinta personalã si vã recomandãm câteva lucruri pe care ar trebui sã le faceti pentru a vã prevenii împotriva bacteriilor.

1. Aerisiti întotdeauna locuinta, mãcar jumãtate de orã la început de zi si jumãtate de orã înainte de culcare. Este foarte important deoarece gradul de transmisie al bacteriilor dintr-o încãpere închisã este foarte ridicat.

2. Încerca?i pe cât posibil odatã la 2 zile sã dati cu aspiratorul astfel încât sã eliminati praful, fiind locul preferat al bacteriilor. O încãpere aerisitã si curatã vã vor da o senzatie de plãcere si astfel veti putea realiza foarte multe lucruri.

3. Odatã pe sãptãmânã dati mai multã atentie spatiului intim si anume baia. Aceasta trebuie sã fie întotdeauna curatã, deoarece este locul cel mai vizitat de cãtre bacterii/germenii fiind un mediul propice dezvoltãrii. O curãtare din 2-3 zile produce astfel distrugerea acestora si problemele cauzate.

Un alt aspect foarte important – care trebuie retinut – este reprezentat de lenjeria de pe pat. Fiecare persoanã trebuie sã fie constientã de faptul cã o pãturã de pat nu trebuie tinutã 24 de ore din 24. Este indicat sã vã schimbati lenjeria patului în functie de necesitãti. De exemplu, dacã este searã si vã pregãtiti de culcare, este recomandat sã puneti pe pat un cearsaf plãcut atât la atingere cât si vizual. Astfel simtindu-vã bine în lucrurile care vã plac veti avea o stare foarte bunã si veti reusi sã vã odihniti corespunzãtor.

Dacã totusi sunt momente când nu vã puteti ocupa de îngrijirea locuintei prin curãtarea acesteia de praf, atunci vã recomandãm sã apelati cu încredere la diverse servicii din cadrul unor firme de curãtenie. Acestia vã vor prelua toate sarcinile si le vor face la un cu totul alt nivel.

Astfel de fime le puteti gãsi atât de la tv (reclamele de pe posturile de televiziune) cât si pe internet la simple cãutãri. O firmã profesionistã cu care am colaborat o perioadã îndelungatã de timp este http://curateniebuna.ro/ . Din punctul nostru de vedere si-au realizat treaba foarte bine, iar raportul calitate/pret este extrem de avantajos chiar si pentru un om de rând. Nu trebuie sã fii milionar ca sã apelezi la o astfel de firmã, mai ales atunci când esti foarte ocupatã iar curãtenia este o necesitate pe care nu o poti îndeplini. Apeleazã cu încredere !