Lampa cosmetica cu lupa

Probabil te-ai intrebat vre-o data, cum sa alegi o lampa cosmetica cu lupa buna. Cea mai buna! Aici exista un raspuns foarte simplu: cea mai buna lampa cosmetica cu lupa, este aceea cu care iti este cel mai comod sa lucrezi!

Mai jos vei gasi cateva detalii despre o astfel de lampa, pentru a sti cum sa o alegi, sa o instalezi si sa lucrezi cu ea.


Orice dispozitiv optic cu marire, in punctul de unire al trepiedului, are niste articulatii cu cleme, care permite instalarea acestora in diferite pozitii. Anume aceasta ofera un confort maxim in lucrul cu o lampa cosmetica cu lupa. Partea superioara este compusa din bara cu lumina fluorescenta sau din LED-uri, un capac de protectie, o lentila ce mareste obiectele si un sistem de pornire si oprire.

Exista doua tipuri de iluminare: LED si fluorescenta. Fiecare dintre ele au avantajele lor. Ce tine de lumina fluorescenta este ca aceasta este mai ieftina si, acesta este unicul avantaj. Acest tip de lampa cosmetica cu lupa ofera incalzire, chiar daca tu nu simti atunci cand lucrezi, clientul o poate simti, mai ales pe fata. Durata de luminare a becului este mai mica in raport cu cea LED si poate avea niste pulsatii nesemnificative care, la fel le poate vedea clientul, daca lampa sta deasura fetei.

O lampa cosmetica cu lupa LED este mult mai optima pentru lucru. Aceasta este mai scumpa, insa din toate punctele de vedere este mai calitativa. In primul rand aceasta nu creaza umbre, datorita led-ului amplasat circular si cu lumina mai puternica. Are un consum de energie mai redus, in comparatie cu cea fluorescenta, deci este mai economa. Lumina este mai moale si nu incalzeste.

La magazinele cu produse pentru cosmetologie, vei gasi orice lampa cosmetica cu lupa vei dori, de orice dimensiuni si de calitate diferita. Poti cere sfaturi de la consultantii magazinului sau poti rasfoi internetul pentru a te informa ce lampa sa-ti alegi insa, dupa cum bine stim, experienta vine o data cu practica. De aceea, vei sti cel mai bine ce lampa se potriveste lucrului tau, doar atunci cand vei incerca diferite dispozitive si te vei opri la cel mai comod pentru tine. Tot atunci vei sti sa dai si un sfat celor ce abia incep sa lucreze in domeniul frumusetii si, nemijlocit, cel al cosmetologiei.