Saltelele de cocos si visele frumoase ale bebelusului nostru!

Va intrebati probabil, si firesc de altfel, care ar putea fi legatura intre acestea doua. Raspunsul este foarte simplu: vorbim despre saltele de cocos, care pot asigura micutilor un somn linistit cu vise frumoase. Studiile efectuate asupra diverselor materiale, folosite pentru confectionarea saltelelelor bebelusilor, au dus la acesta concluzie, deoarece vorbim despre un material suta la suta natural cu multe calitati.


Insa, pentru a ajunge din arborii impunatori in saltelele micutilor nostri, nucile de cocos au de parcurs un drum lung, care incepe la tropice, locul natal ar arborilor de cocos. Nascuti in rasfatarea climei tropicale, cocotierii domina peisajul prin satatura lor impunatoare, cu inaltimi de pana la 30 metri, parand regii acestor tinuturi, niste regi stranii insa, care nu cer absolut nimic, oferindu-le oamenilor in dar fructele lor o data la doua luni,care asigura o viata sanatoasa si placuta. Aceste fructe minunate ofera o hrana naturala , foarte bogata in vitamine, si bineinteles fibrele nucii de cocos care se folosesc in confectionarea saltelelor.

Miezul flexibil al nucii de cocos se impregneaza cu latex natural capatand in acest fel elasticitate, astfel vom obtine o saltea naturala cu multe calitatati, cum ar fi: miezul flexibil de cocos, datorita structurii sale stabile, sprijina pe deplin coloana vertebrala, si impiedica astfel afectiunile coloanei vertebrale, formate la varsta copilariei datorita structurii sale uscate bacteriile nu au spatiu vital, iar salteaua este antialergica se aeriseste excelent, aerul patrunde prin structura fibroasa  umiditatea aparuta pe saltea este evaporata de catre fibre, astfel salteaua ramane intotdeauna uscata salteaua se poate spala impreuna cu fata de saltea cu apa calduta din abundenta si cu un detergent obisnuit dupa clatire se tine la temperatura camerei ridicata pe o muchie, si va fi uscata dupa 3-5 ore.

Pentru ca acesta saltea minunata sa poata oferi micutului tau un somn foarte odihnitor,este recomandat sa fie asezata pe un spalier, astfel se asigura aerisire perfecta, si bebelusul va dormi foarte bine si pe burtica. Daca salteaua va fi asezata in schimb pe placa inchisa, atunci saptamanal trebuie aerisita un timp in pozitie ridicata.

Micutii nostri dorm aproximativ 18-20 de ore pe zi in perioada lor de crestere, si pentru a le asigura un loc comod si sanatos fie ca dorm fie ca doar se joaca, aceste saltele de cocos, ar putea fi ideale. Asadar, iata cum meiestuosii arbori de la tropice, au grija ca somnul bebelusilor nostrii sa fie unul sanatos, odihnitor si plin de vise frumoase!