Construiesti ceva? Sigur ai nevoie de o buna oferta la nisip

Domeniul constructiilor, desi multi spun ca s-a cam ales praful de el de cand a venit criza, ramane totusi unul activ si atractiv pentru investitori.

Dezvoltatorii imobiliari, dar si cei care construiesc in regie proprie, au gasit in criza un prilej de a-si reformula afacerile, orientandu-se catre materiale de maxima calitate, mai ales ca si preturile au scazut semnificativ fata de acum cativa ani.


Indiferent de constructia abordata, la baza tuturor lucrurilor sta nisipul. Pentru cei care cosnstruiesc, de pilda, in Bucuresti, nisipul a fost mai mereu o problema. Ba nu se gasea in cantitatile dorite, ba nu era de calitatea asteptata, ba dura prea mult pana era livrat si nu in ultimul rand era mult prea scump fata de alte zone unde sunt mai multi furnizori de nisip pentru constructii.

Pornind de la acest material de baza, nisipul, am cautat un furnizor de incredere, care sa poata oferi servicii de calitate si preturi bune. Cu greu am descoperit un furnizor care sa ne si convinga, plecand de la cautari pe internet dupa cuvintele vand nisip. Site-ul, pe care va invit sa-l vizitati, ne prezinta o oferta clara a tipurilor de nisip necesare in constructii, modalitatile de livrare, dar si posibilitatea de a contacta firma pentru a stabili in amanunt tot ce tine de o ulterioara livrare.

In functie de proiectul pe care vreti sa-l demarati, impreuna cu arhitectul si inginerii de constructii veti estima si stabili materialele necesare. In ceea ce priveste nisipul pentru constructii trebuie sa stiti ca si acesta este de mai multe tipuri, pornind de la utilitatea lui si ajungand la nivelurile de calitate pentru fiecare tip de nisip. In functie de alegerea facuta, furnizorul va va oferi si un pret nisip convenabil, corelat cu cantitatea de care aveti nevoie. Si in acest domeniu, ca in multe altele, mai mult inseamna mai putin. Adica, o cantitate mai mare achizitionata va avea un pret mai scazut. De aceea este importanta o evaluare initiala a intregului consum necesar, iar in urma unei intalniri cu furnizorul veti avea un tablou complet al costurilor pentru nisipul de constructii.

Pentru a mai salva ceva din bugetul dumneavoastra alocat proiectului respectiv este bine sa solicitati furnizorului de nisip o oferta completa a tuturor produselor pe care acesta le comercializeaza. Sigur veti gasi in portofoliul lui si alte materiale de care aveti nevoie, iar daca luati decizia sa achizitionati si alte materiale, pretul per total va fi semnificativ mai mic, iar proiectul dumneavoastra nu va suferi de pe urma sincopelor create de livrarea cu intarziere a materialelor de la diferiti furnizori.