Camera copiilor

Copiii, fiinte vesele si pline de viata, iubesc culorile aprinse. Camerele lor trebuie sa reflecte nuante coloristice cat mai vesele, imbinate cu accesorii distractive.

Puteti folosi pentru decorarea peretilor un tapet in dungi late, de preferinta o combinatie neutra de culori, pentru a putea pastra nuantele tari pentru mobilier, orange de exemplu.

Pentru pereti se pot folosi de asemenea picturi distractive, de genul unor norisori albi si pufosi pe un fundal bleu. Alegeti astfel si un mobilier in combinatie de bleu mai inchis cu unul mai deschis.

children3Insipati-va din culorile curcubeului pentru un decor foarte vesel si proaspat. Vopsiti peretii in verde aprins, folositi draperii in dungi colorate si pastrati un alb neutru pentru mobilier.

Inveseliti un decor clasic cu tablouri de perete in culori aprinse, eventual cu figurine din desene animate, animale sau flori.

Combinatia de rosu si albastru este foarte vesela, colorati peretii intr-un albastru marinaresc, pastrati tavanul alb, mobilierul colorati-l in rosu, iar parchetul alegeti-l intr-o nuanta calda deschisa. Vezi obtine un decor foarte vesel.

children3Daca v-ati hotarat sa folositi protocaliul in culoarea peretilor, este bine ca tavanul sa-l pastrati alb pentru a nu incarca camera de culoare, iar mobilierul si parchetul alegeti-l in culori calde neutre. Pentru diversele accesorii si lenjeria de pat puteti astfel sa folositi culori vesele in combinatii diverse, fara a fi obositoare.